Sardanes de butaca, col·laboració al Taller del Lutier

Mai hauria pensat que el títol Sardanes de butaca pogués arribar a tenir un sentit tan tristament literal. La sisena col·laboració al programa El Taller del Lutier de Pere Andreu Jariod, a Catalunya Música, s’ha emès només per internet, el segon dissabte de confinament pel Covid-19, 21 de març de 2020. És una sardana preciosa, un dels moviments del Nonet de Robert Casadesús, us convido a escoltar-la.

Aprofito per recordar-vos que podeu recuperar les sis col·laboracions juntes a la pestanya Mèdia d’aquest mateix web, sardanes boniques per gaudir aquests dies, des de casa, de Robert Gerhard, Teresa Borràs, Gaspar Cassadó, Marc Timón i Mercè Torrents.

Molts ànims a tothom, sardanistes i músics, ben aviat ens tornarem a trobar a les sardanes de plaça!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *