Presentació del llibre Xavier Cugat i Mingall a Girona

Ahir dimecres vam presentar el llibre Xavier Cugat i Mingall al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal de Girona. Per als músics gironins aquest espai ens porta molts records del segle passat: l’antic Conservatori (quantes hores fent audicions i exàmens a l’Aula 0!). Un lloc ben adequat per parlar de Cugat i, alhora,  ben a prop d’on va néixer, la Plaça de l’Oli. L’acte el va presidir l’alcaldessa Marta Madrenas, i els tres autors vam explicar el nostre “modus operandi” a l’hora d’escriure llibres a sis mans, i alguns detalls del contingut sense fer cap spoiler.

Esperem que el llegiu i ens feu arribar els vostres comentaris. Si viviu fora de Girona, podeu comprar el llibre en línia, per exemple, a la llibreria Les Voltes.

Moltes gràcies a tots els que vàreu venir, família, amics i gironins amb curiositat per saber alguna cosa més d’un dels personatges més controvertits, polèmics i genials del segle XX.

Girona. Centre cívic del Barri Vell-Mercadal. Presentació del llibre “Xavier Cugat i Mingall”, de Joan Gay, Joaquim Rabaseda i Anna Costal. Fotografia de Quim Puig (El Punt Avui).

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *