Petita contribució al dia internacional de la dona

L’Agrupació Olesa Sardanista em va convidar a fer una conferència al voltant del dia internacional de la dona amb molts mesos d’antel·lació. No n’havia fet mai cap sobre aquesta temàtica, i vaig pensar que podria ser interessant. S’anava acostant la data i cada vegada em convencia més que aquest any les reivindicacions han estat més necessàries que mai. Com podem permetre que un representant europeu digui aquestes barbaritats en seu parlamentària i amb tota impunitat?

Finalment va arribar el dia, i ahir dissabte vaig tenir l’oportunitat de compartir amb els olesans algunes de les tesis musicològiques al voltant de la construcció de gènere en la música i més concretament el cas paradigmàtic de la cobla. Espero que aquestes idees serveixin per a la reflexió.  El concert de tres fundadores de la Cobla Vila d’Olesa, la Teresa Campos (cant i tenora), l’Isi López (trombó) i la Raquel Bodas (piano) van posar el punt final a la vetllada, tot un encert! 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *