Sis sardanes de Pep Ventura força desconegudes (en pdf)

Aquest any es commemora el Bicentenari del naixement de Pep Ventura. S’hi han bolcat diverses institucions, des de l’Ajuntament de Figueres i el Foment de la Sardana de Figueres fins a la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu estic convençuda que diverses cobles tindreu interès en interpretar sardanes d’aquest compositor empordanès i, també aventuro, que potser voldreu compaginar les més clàssiques amb d’altres potser no tan conegudes.

És per això que comparteixo amb tots vosaltres les partitures de sis sardanes força desconegudes del catàleg de Pep Ventura i que vam enregistrar en motiu de l’exposició temporal Pep Ventura abans del mite. Quan la sardana era un ball de moda (museuEmpordà, 2009) amb la Cobla Nova Pep, creada per a l’ocasió.  Aquestes sis sardanes són: Catalina, El diablo en el poder, Sardana Can-Can, Fra diabolo, Cants del dia (inclou l’Himne de Riego) i La Sonambula.

Us les podeu descarregar aquí. Si les voleu en el format del programa Finale (per modificar la instrumentació o pel que sigui) podeu escriure’m i us les enviaré sense cap problema. Si voleu informació sobre aquestes sardanes, aquí trobareu el text del llibret que acompanya el CD.

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *