Conferència a Ripollet sobre Josep Anselm Clavé

Avui 12 de gener de 2017 a les 18h, en substitució d’última hora del Dr. Roger Canadell, faré una conferència sobre la figura de Josep Anselm Clavé en la presentació dels actes del 140è aniversari de la Societat Coral El Vallès de Ripollet

El Centre Cultural acull aquest dijous, 12 de gener, la presentació dels actes del 140è aniversari de la Societat Coral “El Vallès”. L’acte començarà a les 18 hores. Comptarà amb la intervenció del president de l’entitat, Lluís Miró, que estarà acompanyat de José M. Osuna, alcalde de Ripollet; Lluís Puig, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals; Josep Cruells, president de la Federació de Cors Clavè i membre de la junta del Moviment Coral Català, i Montserrat Cadevall, presidenta de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) i presidenta i cantaire de l’Agrupació Coral de Matadepera. També hi seran presents els membres de la comissió que organitza els actes de l’aniversari i altres representants de l’Ajuntament de Ripollet.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *