Mèdia

Premsa

  • Tornaveu, Associacionisme i cultura. Entrevista de Guillem Carreras (21.03.2018)
  • Tornaveu, Associacionisme i cultura. Reportatge de Guillem Carreras (20.02.2018)
  • Diari Ara Comarques Gironines, contraportada. Entrevista de Jordi Carreras (18.01.2018)
  • Empordà: Setmanari de l’Alt Empordà. Entrevista de Cristina Vilà (02.01.2018)

Ràdio 

Catalunya Ràdio
Catalunya Música
Altres ràdios

Televisió

Documentals en els quals he col·laborat

Bon cop de falç. La història d’un himne (2014). “Els segadors” prové d’una cançó eròtica que es va transformar, el 1640, en un crit de guerra. Seguirem la història i els processos de canvi que han fet que aquesta cançó s’hagi convertit en l’himne nacional.

Sardana, dansa nacional de Catalunya? (2013). El documental, estrenat per TV3 la diada de Sant Jordi, és obra d’Ester Plana i Quim Rutllant i és una producció d’Amunt Produccions i Zeba Produccions, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional i del Museu de la Mediterrània.

Marina Rossell – Clàssics Catalans (2008). Al documental “Clàssics Catalans”. Marina Rossell fa un recorregut per la història d’algunes de les cançons tradicionals catalanes més populars. Publicat a l’avril del 2010 amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, es troba inclòs al DVD “Gran Teatre del Liceu de Barcelona” acompanyant el concert que la Marina Rossell va oferir el 11 de setembre del 2008, i l’enregistrament del qual li va suposar obtenir, al febrer del 2009, el premi al Millor Àlbum de Música Tradicional d’Espanya, otorgat per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música, a la seva XIII edició.

Opinió en premsa digital